Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oto Hırsızlığı Zanlısı Tutuklandı

Samsun’da İki Ayrı Otomobil İle Bir Kapalı Kasa Kamyonetin Plakasını Çaldiği İddiasiyla Gözaltına Alınan Bir Kişi Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oto Hırsızlığı Zanlısı Tutuklandı
Samsun’da iki ayrı otomobil ile bir kapalı kasa kamyonetin plakasını çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, İlkadım İlçesi Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 18 gün önce Zafer Mahallesi’nde meydana gelen olayda çeşitli suçlardan kaydı bulunan C.K.(25), Letafet Caddesi’ndeki özel bir otoparktan A.D.O adlı bir bayana ait otomobili çaldı. Şüpheli çaldığı otomobil ile Karasamsun Mahallesi’ne giderek otomobilin plakalarını değiştirmek istedi. Fakat orada bulunan vatandaşlara yakalanınca otomobili bırakıp kaçtı. A.D.O.’nun şikayeti üzerine soruşturma başlatan güvenlik güçleri, güvenlik kamerası görüntülerinden çeşitli suçlardan kaydı bulunan şüphelinin kimliğini tespit edip yakalama çalışmalarına başladı. Güvenlik güçlerin yakalama çalışmaları başlattığı şüpheli 2 gün önce de bu kez Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi’nde oturan İ.G.’ye ait üzerinde anahtarı unutulan otomobili park halindeyken çalıp kaçtı. Daha sonra Canik ilçesi Hasköy Mahallesi’nde F.E.’ye ait park halindeki kapalı kasa kamyonetin plakasını çalıp İ.G.’nin otomobiline takan C.K., otomobil ile bir süre gezdikten sonra aracın yakıtı bitince İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde terk etti.
Her üç olayla ilgili soruşturma yürüten güvenlik güçleri şüpheliyi dün Canik ilçesinde yakalayıp gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen C.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.