Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oto Hırsızlarını Tükürük Ele Verdi

Adana’da otomobillerden hırsızlık yapan 4 şüpheli, buji ile kırdıkları camdan alınan tükürük örneğinden yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesinde art arda 3 otomobilin camı kırılarak içinden, çanta, para, altın, cep telefonu...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da otomobillerden hırsızlık yapan 4 şüpheli, buji ile kırdıkları camdan alınan tükürük örneğinden yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesinde art arda 3 otomobilin camı kırılarak içinden, çanta, para, altın, cep telefonu ve laptop çalındı. Polis durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelip inceleme yaptı. İncelemede hırsızların, ağızlarına alıp ıslattıkları bujileri, küçük parçalara bölünüp dağılması için cama da tükürüp kırarak hırsızlık yaptıklarını belirledi. Bu tespitin ardından olay yeri inceleme ekipleri kırılan cam üzerinden tükürük örnekleri de alıp biyolojik incelemeye gönderdi. Polis daha sonra zanlıları bulmak için çalışma başlattı. Bu sırada Kozan yolunda polis bir otomobilden şüphelenerek durdu. Yapılan aramada otomobilde çalıntı laptop bulundu. Polis bunun üzerine hısızlık ekibini çağırdı. Ekip, Tanju U., Serdar A., İsmail Y. ve Şakir A. adlı 4 kişiyi gözaltına alarak emniyete getirdi.
Polis zanlıların otomobillerin camını buji ile kırıp hırsızlık yapan kişiler olabileceği gerekçesiyle tükürük örneği aldı. Zanlılardan Tanju U.’dan alınan tükürük örneği ile daha önce cam kırılarak hırsızlık yapılan otomobillerden alınan tükürük örnekleri uyuştu. Diğer 3 zanlı sorgularında hırsızlık yapmadıklarını ileri sürdü. Polis Tanju U.’yu hırsızlık yapmak, diğer zanlıları da ona yardım etmek suçlamasıyla adliyeye sevk etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.