Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oto Hırsızları Manisa Polisinden Kaçamadı

Manisa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nce yapılan operasyonla Manisa’nın da içinde bulunduğu 4 farklı ilde otomobil çalan ve çaldıkları araçların motor ve şase numaralarını hurda araçlarla değiştirerek satışa çıkaran...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nce yapılan operasyonla Manisa’nın da içinde bulunduğu 4 farklı ilde otomobil çalan ve çaldıkları araçların motor ve şase numaralarını hurda araçlarla değiştirerek satışa çıkaran oto çetesi çökertildi. 6 çalıntı otomobilin ele geçirildiği olayda tutuklanarak cezaevine gönderilen zanlı sayısı ise 8’e çıktı.
Manisa, İzmir, Ankara ve Balıkesir’de otomobil çaldıkları ve hurda araçların motor ve şase numaralarını çalmış oldukları araçların motor ve şase numaraları ile değiştirerek satışa çıkaran otomobil hırsızlığı çetesi çökertildi. Daha önce 3 şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği oto hırsızlığı olayında çalışmalarına devam eden Manisa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Manisa ve Balıkesir’de 6 kişiyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, tutuklanan sayısı da 8’e çıkmış oldu.
Manisa’da 4, Balıkesir’de 1, İzmir’de 2, Ankara’da 1 oto hırsızlığı olayı ile ilgili C.D., H.A., K.Ç., B.Ç., V.D. ve N.A. isimli 6 şüpheli şahıs Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği’nce yapılan projeli çalışma sonucu 26 Mayıs tarihinde Manisa ve ilçeleri ile Balıkesir’de yakalanarak gözaltına alındılar. Change yapılan 6 otomobil kriminal incelemeleri yapılarak sahiplerine teslim edilmek üzere Manisa Emniyet Müdürlüğü bahçesinde muhafaza altına alındılar.
Yürütülen soruşturma kapsamında suça karıştıkları tespit edilen H.A., S.T. ve Ş.T. isimli şahısların bu ayın başında tutuklandıkları açıklanırken, yapılan tahkikat neticesi gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen 6 şüpheliden 5’inin daha tutuklanarak cezaevine gönderildiği ve olayla ilgili tutuklu sayısının 8’e yükseldiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.