Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otel Odasında Dövülerek Öldürülen Kadının Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Beyoğlu’nda barda tanıştığı bir genç tarafından, kaldığı otel odasında dövülerek öldürülen Romanya uyruklu Türk vatandaşı kadının son görüntüleri ortaya çıktı. Otelin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, ayakta durmakta...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda barda tanıştığı bir genç tarafından, kaldığı otel odasında dövülerek öldürülen Romanya uyruklu Türk vatandaşı kadının son görüntüleri ortaya çıktı. Otelin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, ayakta durmakta güçlük çeken kadının koltuğa düştüğü görülürken, şüphelinin ise cinayetin ardından kahvaltı yapmaya gittiği öğrenildi.
Beyoğlu’nda, İbrahim T. (21) isimli şüpheli, iddiaya göre, barda tanıştığı Romanya uyruklu Türk vatandaşı Elena Carnelia (41) ile birlikte Kuloğlu Mahallesi Sadri Alışık Sokak’ta bulunan bir otele gelmiş ve bir süre sonra Romanya uyruklu kadınla tartışmaya başlamış. Burada kadını darp eden İbrahim T. (21), otele yakın bir noktadaki polis merkezine giderek aynı odayı paylaştığı kadını dövdüğünü söylemesi üzerine olay yerine intikal eden polis, kadının cansız bedeniyle karşılaşmıştı.
CİNAYETİN ARDINDAN KAHVALTI YAPMAYA GİTMİŞ
Polis tarafından gözaltına alınan İbrahim T.’nin olayın hemen ardından kahvaltı yapmaya gittiği öğrenilirken, Elena Carnelia ve şüphelinin olay öncesi otelin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
KADININ ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ KAMERADA
Barda tanıştığı şüpheli tarafından otel odasında dövülerek öldürülen kadının otelin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen son görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, şüpheliyle Elena Carnelia, otele giriyor. Şüpheli otel çalışanıyla konuşurken, Elena Carnelia’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görülüyor. Daha fazla ayakta duramayan Elena Carnelia, yanında bulunan koltuğa düşüyor. Şüpheli şahıs ise zaman zaman Elena Carnelia ile tartışıyor. Olayın ardından şüpheli şahıs kaldığı odadan çıkarak otelden ayrılıyor. Şüphelinin otel önünde ayakkabılarını bağladığı görülüyor. Zanlı daha sonra gözden kayboluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.