Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye’deki Kazada Ölen 14 Kişinin Cenazesi İskenderun’a Getirildi

Osmaniye’de geziden dönen ilkokul öğrencileri ile öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına düşmesi sonucu hayatını kaybeden 14 kişinin cenazesi İskenderun’a getirildi.Alınan bilgiye göre, Hatay’ın İskenderun ilçesindeki...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’de geziden dönen ilkokul öğrencileri ile öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına düşmesi sonucu hayatını kaybeden 14 kişinin cenazesi İskenderun’a getirildi.
Alınan bilgiye göre, Hatay’ın İskenderun ilçesindeki Beş Temmuz İlkokulu öğrencileri, öğretmen ve veliler için Osmaniye’ye gezi düzenlendi. 30 kişi kapasiteli 2 midibüsle Osmaniye’ye giden öğrenci, öğretmen ve veliler, Karatepe Müzesi ve Aslantaş Milli Parkı’nı gezdikten sonra akşam saatlerinde dönüş için yola çıktı. Ferruhşan Esen’in kullandığı 31 KLY 69 plakalı midibüs, Cevdetiye Beldesi yakınlarındaki kavşakta bir otomobil ile çarpışınca kontrolden çıkarak DSİ’ye ait sulama kanalına düştü.
Kazada öğrenciler Beritan Geyik, Baver Geyik, Nehir Uludağ, Bahadır Karakurt, Meral Sarı, Yağmur Keskin, Umut Ayas ve Merve Pembe, öğretmen Ahmet Cebeci, veliler Sultan Geyik, Sevgi Ayas, Nur Seviner ve Müzeyyen Keskin ile şoför Feruşah Esen yaşamını yitirdi.
Hastaneye kaldırılan 26 yaralıdan 4’ünün hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
CENAZELER İSKENDERUN’DA
Sabaha karşı İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazelerin işlemleri devam ediyor. Morg önündeki bekleyişleri süren hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi.
Öte yandan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da İskenderun Devlet Hastanesine gelmesi bekleniyor. Cenazeler, Bakan Akdağ’ın katılacağı törenin ardından toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.