Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye’de Pdy/fetö Terör Örgütü Operasyonunda 5 Tutuklama

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’nce 20 Nisan 2016 tarihinde, PDY/FETÖ terör örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonda yakalanan 21 şüpheli şahıstan 5’i tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’nce 20 Nisan 2016 tarihinde, PDY/FETÖ terör örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonda yakalanan 21 şüpheli şahıstan 5’i tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, 6415 sayılı ‘Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet ve Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçlarından haklarında arama ve yakalama kararları bulunan 23 şüpheli şahıs ile ilgili Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’nce, Osmaniye merkezli olarak Adana, Mersin ve Isparta illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyon neticesi 21 şüpheli şahıs yakalandı.
Adliyeye sevk edilen 21 şüpheli şahıstan 5’i tutuklandı, 15’i Adli Kontrol ve Yurt Dışına Çıkış Yasağı konularak serbest bırakıldı, 1’i ise mahkemece serbest bırakıldı. Firari 2 şahsın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.