Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye’de darbe girişimine 5 gözaltı

Osmaniye’de darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 4. sınıf emniyet müdürü ile 4 hakim ve savcı gözaltına alındı.Soruşturma kapsamında, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Ünal’ın üstlerinin verdiği emirleri yerine...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’de darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 4. sınıf emniyet müdürü ile 4 hakim ve savcı gözaltına alındı.
Soruşturma kapsamında, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Ünal’ın üstlerinin verdiği emirleri yerine getirmediği iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi. Ünal, sağlık kontrolünün geçirilmesinin ardından sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü belirtildi.
Bu arada, Fetullahçı terör örgütünün gerçekleştirmeye çalıştığı darbeyle ilgili olarak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla haklarında yakalama kararı verilen 7 hakim ile 5 savcının gözaltına alınması için polis ekipleri çalışma başlattı.
Yakalama kararının ardından ekipler, darbe girişimi ile ilgili olarak 4 hakim ve savcıyı gözaltına aldı, 8 hakim ve savcının yakalanması için de çalışmalar devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.