Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmancık’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saatlerinde Osmancık Merzifon istikameti Gecek köyü...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’un Osmancık ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saatlerinde Osmancık Merzifon istikameti Gecek köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul’dan Ordu’ya gitmekte olan Fatih Yıldız yönetimindeki 52 LH 819 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Gecek yakınlarında kaza yaptı.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre aşırı hızlı olduğu iddia edilen araç, Karayollarına ait mesire alanı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan savrularak takla attı. Araç yaklaşık 50 metre takla attıktan sonra istinat duvarına çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle hurda yığınına dönen araçta sıkışan yaralılar kaza kırım ekibinin müdahalesi ile çıkarıldı. Araç içerisinden çıkarılan sürücü Fatih Yıldız (30) olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan İlker Usta (20) ve Recep Deniz ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumları ağır olan yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Fatih Yıldız’ın cenazesi ise cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede aracın içerisinde çok sayıda alkollü içki şişesi bulunurken, aracın Osmancık’ta 139 kilometre hız ile radara girdiği belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.