Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortaca’da otomobil su çukuruna uçtu: 1 ölü

Muğla’nın Ortaca ilçesinde su çukuruna uçan otomobilin içerisinde bir erkek cesedi bulundu. Şahsın üç gündür evine gitmediği öğrenildi.Kaza, Ortaca ilçesinde bağlı Dikmekavak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 48 RL...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Ortaca ilçesinde su çukuruna uçan otomobilin içerisinde bir erkek cesedi bulundu. Şahsın üç gündür evine gitmediği öğrenildi.
Kaza, Ortaca ilçesinde bağlı Dikmekavak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 48 RL 750 plakalı otomobil, yoldan geçen vatandaşlar tarafından Dalaman Çayı’nın yakınında bulunan bir su çukuruna uçmuş halde bulundu. Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sadece tekerlekleri gözüken aracın Celal Karaşahin’e ait olduğunu tespit etti. Araç, çağrılan çekici ile sudan çıkarıldı.
Polis ekipleri, sudan çıkarılan araçta Celal Karaşahin’in cansız bedeniyle karşılaştı. Karaşahin’in 3 gündür evine gitmediği öğrenildi. Karaşahin’in cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıpa gönderildi.
Aracı görerek Emniyet Müdürlüğüne haber veren Yılmaz Ertuğrul, “Bahçeme gelmiştim, bahçemden dönerken arabanın suda çukurun içinde olduğunu gördüm. Polisi aradım. Arıktan taşan suların biriktiği bir çukur var burada, ne kadar süredir orada olduğu konusunda bir fikrim yok” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.