Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortaca’da cinayet

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Tunay Göçer isimli şahıs önce eski eşini ve kayınvalidesini ardından da kendisini vurdu.Olay, Cumhuriyet Mahallesi 304. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Tunay Göçer, ayrı olduğu eşinin ailesinin serasına...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Ortaca ilçesinde Tunay Göçer isimli şahıs önce eski eşini ve kayınvalidesini ardından da kendisini vurdu.
Olay, Cumhuriyet Mahallesi 304. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Tunay Göçer, ayrı olduğu eşinin ailesinin serasına gitti. Seranın önünde eski eşi ve kayınvalidesi ile tartışan Göçer, yanında getirdiği pompalı tüfek ile kayınvalidesi Sabiha Şahin’i vurdu.
Annesinin vurulmasının ardından çığlık atarak yardım isteyen Hasret Akdoğan, seranın içerisine kaçtı. Tunay Göçer de seranın içerisine kaçan eski eşinin peşinden giderek Akdoğan’ı vurdu.
Göçer, eski eşini ve kayınvalidesini vurmasının ardından silahı boynuna doğrultarak kendisine ateş etti. Silah seslerini ve yardım çığlıklarını duyan Mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine 112 acil sağlık ekipleri ve Ortaca Emniyet Müdürlüğü ekipleri geldi.
112 acil sağlık ekipleri boynundan aldığı yara ile ağır yaralanan Göçer’i Ortaca Yücelen Hastanesine, Hasret Akdoğan ve annesi Sabiha Şahin’i Ortaca Devlet Hastanesine sevk etti.
Ağır yaralı Tunay Göçer, ameliyata alınırken, elinden vurulan Sabiha Şahin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Eski eşi tarafından vurularak ağır yaralanan Hasret Akdoğan, kaldırıldığı Ortaca Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.