Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ormanda Hint Keneviri Eken İki Çoban Tutuklandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı’nın Korucaoluk ve Yaylacık yaylalarında yaptığı operasyon sunucu 5 bin 500 kök Hint keneviri ve 60 kilogram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar ele geçirildi. Yaylada çobanlık...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ormanda Hint Keneviri Eken İki Çoban Tutuklandı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı’nın Korucaoluk ve Yaylacık yaylalarında yaptığı operasyon sunucu 5 bin 500 kök Hint keneviri ve 60 kilogram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar ele geçirildi. Yaylada çobanlık yapan R.H. ile E.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.
Burhaniye Jandarma Komutanlığı ekipleri, Korucaoluk ve Yaylacık yaylalarında yaptıkları operasyonlarda, orman içinde açılan alanlarda çok miktarda dişi Hint keneviri ekildiğini belirledi. Yapılan araştırmada, 5 bin 500 adet Hint kenevirinin yanı sıra 60 kilogram kurumaya bırakılmış kubar esrar ele geçirildi. Korucaoluk Yaylası’nda çobanlık yapan R.H. (33) ile E.G. (28) jandarma tarafından yakalanarak, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapmak, yasa dışı kenevir ekimi yapmak ve orman arazisini tahrip ve zarar vermek suçlarından tutuklandılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.