Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da yangını izlerken ölen çifte son görev

Bursa’nın Mudanya ilçesindeki orman yangının izlerken, yarış yaptığı öne sürülen bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybeden çift son yolculuğuna uğurlandı.Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesinde oturan Seyit Ç. (35)...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2015 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2015 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da yangını izlerken ölen çifte son görev
Bursa’nın Mudanya ilçesindeki orman yangının izlerken, yarış yaptığı öne sürülen bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybeden çift son yolculuğuna uğurlandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesinde oturan Seyit Ç. (35) eşi Deniz Ç. (34) ve 5 yaşındaki kızı Ceren’i de alarak dün gece 01.30 sıralarında Mudanya yoluna gittiler. Mudanya’dan şehir merkezine gidiş istikametine doğru 16 BYJ 39 plakalı aracını emniyet şeridine çeken Seyit Ç. ve eşi araçtan indiler. 50 hektarlık alanda etkili olan iki köyü tehdit eden alevleri seyredip görüntü çekmek isteyen genç çifte Mudanya istikametinden gelen ve yarış yaptığı öne sürülen E.M. idaresindeki bir otomobil çarptı. Ağır yaralanan çift kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Kızları Ceren ise araçta olduğu için kazayı yara almadan atlattı. Çiftin ikiz diğer çocukları Deren’i ise yakınlarına bıraktığı öğrenildi. Kazaya sebep olan E.M.’nin de hafif yaralandığı öğrenildi. Kazada yol kenarında bekleyen Reyhan Ç. Münevver A. Toprak Ç. Sinan A. da hafif yaralandılar.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDILAR
Deniz Ç. ile Seyit Ç., için merkez Nilüfer ilçesindeki İhsaniye Merkez Cami’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazede hayatlarını kaybeden şahısların yakınlarının göz yaşlarına boğulduğu görüldü. İki çift cenaze namazının ardından, İhsaniye Mezarlığında toprağa verildi.

“AİLENİN YOK OLMASINA SEBEP OLDU”
Kazada ölen Deniz Ç.’nin ablası Yeşim Karagöz Tanatay, “Ailenin yok olmasına sebep olan şahıs E.M.’dir. 16 YU 936 plakalı otomobiliyle bir aileyi yok attı. Kendi zevkleri için yarış yaptılar. Bu şahıs yakalanınca biraz sakinleşeceğiz. Yangını seyretmeye gittiler. Araçlarını da kenara park etmişler. Yarış yapıyorlarmış. 3 araba biranda yangını izlerken hızla çarpmışlar. Kardeşimin en az 30 yerinde kırık vardı. Şans eseri küçük kızı yara almadan kurtuldu” dedi.
Öte yandan sürücü E.M.’nin Bademli Jandarma Karakoluna giderek teslim olduğu öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.