Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhangazi Üniversitesi’ne Kayyum Atandı

Bursa’da ’paralel yapı’ya ait Orhangazi Üniversitesi’ne mahkeme kararıyla kayyum atandı.Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:"Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık Terör ve Örgütlü Suçları...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 00:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da ’paralel yapı’ya ait Orhangazi Üniversitesi’ne mahkeme kararıyla kayyum atandı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık Terör ve Örgütlü Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülmekte olan soruşturma dosyası kapsamında; soruşturmanın odağı konumunda bulunan Uludağ Kültür ve Eğitim Vakfı’na Bursa 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 03/06/2016 tarihli kararı ile Uludağ Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti adına tüm yetkileri kullanmak üzere kayyum ataması yapılmış, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri nezaretinde alınan güvenlik tedbirleri ile söz konusu mahkeme kararı Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevlileri ve kayyumlar tarafından vakıf yöneticilerine aynı gün tebliğ edilmiş, görevlendirilen kayyumlar vakıf yönetimini devralmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Öte yandan, Orhangazi Üniversitesi’nin kaçak olduğu öne sürülen bazı bölümleri de bir süre önce Yıldırım Belediyesi tarafından mühürlenmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.