Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordulu şehidin baba ocağına ateş düştü

Isparta’da CASA tipi askeri eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı’nın Ordu’daki baba ocağına ateş düştü.Eskişehir 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığından planlı uçuş eğitimi maksadıyla kalkış...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordulu şehidin baba ocağına ateş düştü

Isparta’da CASA tipi askeri eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı’nın Ordu’daki baba ocağına ateş düştü.

Eskişehir 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığından planlı uçuş eğitimi maksadıyla kalkış yapan CN-235 CASA tipi askeri nakliye uçağının Isparta’nın Yalvaç ilçesi Eğirdir Gölü kuzeyinde düşmesi sonucu şehit olan 3 askerden Ordulu Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı’nın (34) baba ocağına ateş düştü. Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve askeri heyet, şehidin Altınordu ilçesi Yaraşlı Mahallesi’nde oturan anne ve babasına acı haberi vermek üzere eve gitti. Acı haberi alan anne İnci ve baba Mustafa Şefik Odabaşı büyük üzüntü yaşadı. Anne babanın sağlık durumu 112 ekiplerince her an kontrol edilirken, olayı duyan mahalle sakinleri de eve akın etti. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, mahalle sakinleri de evlerini bayraklarla donattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.