Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orduevi Önünde Şüpheli Çanta Paniği

Malatya’da orduevi önüne bırakılan şüpheli çanta, olay yerine gelen bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı.Olay, dün saat 18.30 sıralarında kanal boyundaki orduevi önünde meydana geldi. Orduevinin ana giriş kapısının önüne...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da orduevi önüne bırakılan şüpheli çanta, olay yerine gelen bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı.
Olay, dün saat 18.30 sıralarında kanal boyundaki orduevi önünde meydana geldi. Orduevinin ana giriş kapısının önüne bırakılan çanta, güvenlik görevlilerince fark edildi. Durumdan şüphelenen güvenlik görevlileri, polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın bulunduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı ve çanta çevresine emniyet şeridi çekti. Daha sonra olay yerine bomba imha ekipleri sevk edildi. Bomba imha ekiplerinin gelmesi üzerine yol trafiğe kapatıldı ve kısa süren çalışmanın ardından şüpheli çantaya fünye yerleştirildi. Şüpheli çanta, büyük bir gürültüyle patlatıldı. Patlatmanın ardından, çanta uzman ekip tarafından kontrol edildi.
Çantanın boş çıkması üzerine yol tekrar trafiğe açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.