Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da tehlikeli gerginlik: 2 yaralı

Ordu'nun Gölköy İlçesinde, Doğu Ve Güneydoğu Anadolu İllerinden Gelen Fındık İşçileri İle Yöre Halkı Arasında Çikan Gerginlikte, Biri Mahalle Muhtarı İki Kişi Bıçaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da tehlikeli gerginlik: 2 yaralı
Ordu’nun Gölköy ilçesinde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden gelen fındık işçileri ile yöre halkı arasında çıkan gerginlikte, biri mahalle muhtarı iki kişi bıçaklandı.
İlçenin kırsal mahallelerinden Damarlı’da meydana gelen olayda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden gelen fındık işçileri ile mahalle sakinleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine gelen Damarlı Mahalle Muhtarı Metin Çelenk ve ağabeyi Tekin Çelenk, olayları yatıştırmak isterken bıçaklandı. Metin ve Tekin Çelenk hastaneye kaldırıldı.
Sağlık ekiplerince Gölköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Mahalle sakinleri ise işçilerin barındığı evin etrafında toplanarak olaya tepki gösterdi. Olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri de mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.
Muhtar ve kardeşini bıçaklayan kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.