Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da sel felaketinde hayatını kaybeden 3 kişi toprağa verildi

Ordu’nun Perşembe ilçesinde 3 gün boyunca devam eden sağanak yağış sonrası oluşan sel ve heyelanlarda hayatlarını kaybeden 3 kişi toprağa verildi.Perşembe ilçesi Tarlacık Mahallesi’nde meydana gelen heyelanda evleri göçen ve göçük...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da sel felaketinde hayatını kaybeden 3 kişi toprağa verildi
Ordu’nun Perşembe ilçesinde 3 gün boyunca devam eden sağanak yağış sonrası oluşan sel ve heyelanlarda hayatlarını kaybeden 3 kişi toprağa verildi.
Perşembe ilçesi Tarlacık Mahallesi’nde meydana gelen heyelanda evleri göçen ve göçük altında kalan Mukaddes Soydan (76) ile İrfan Soydan Merkez Cami’de, Yumrutaş Mahallesi’nde meydana gelen selde hayatını kaybeden Mustafa Canbulut (48) ise Kışlaönü Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildiler.
Cenaze namazlarına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bu arada sel sularına kapılan Alim Canbulut ile Remzi Taktak isimli vatandaşları arama kurtarma çalışmaları Ordu AFAD, UMKE, itfaiye ve Sivil Toplum Kuruluşları Arama Ekipleri (SAKE) tarafından devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.