Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da Kalorifer Kazanı Bomba Gibi Patladı: 4 Yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 84 hanelik bir sitede kalorifer kazanının patlaması sonucu 4 kişi yaralandı. Patlamadan dolayı panik yaşanan sitede büyük çapta hasar meydana geldi.Olay, Ayazlı Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun Fatsa ilçesinde 84 hanelik bir sitede kalorifer kazanının patlaması sonucu 4 kişi yaralandı. Patlamadan dolayı panik yaşanan sitede büyük çapta hasar meydana geldi.
Olay, Ayazlı Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle kalorifer kazanı patladı. Patlamanın ardından çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Patlamanın etkisiyle kazan dairesindeki duvarlar yıkılırken, sitede bulunan evler de büyük zarar gördü. Patlama nedeniyle 3 daire ve sitenin alt katında bulunan dükkanlar kullanılamaz hale geldi. Patlamayla birlikte beton ve metal parçalar çevreye savruldu. 4 kişinin yaralandığı olay, ilçede büyük paniğe neden oldu. Yaralanan Cemal Sağlık, Muhammet Sağlık, İbrahim Ergün ve Sevilay Ergün, Fatsa Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.
Site sakinleri, “Büyük bir patlama oldu, çok korktuk” dediler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.