Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da gaspçı terörist alarmı

Ordu’nun Korgan ilçesinde bir taksiciden yiyecek, para ve ihtiyaç malzemesi gasp eden 3 teröristin yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlatırken, vatandaşlar da güvenlik güçlerine destek oldu.Çamlı Mahallesi’nde bir taksiciden...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da gaspçı terörist alarmı
Ordu’nun Korgan ilçesinde bir taksiciden yiyecek, para ve ihtiyaç malzemesi gasp eden 3 teröristin yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlatırken, vatandaşlar da güvenlik güçlerine destek oldu.
Çamlı Mahallesi’nde bir taksiciden yiyecek, para ve ihtiyaç malzemesi gasp eden 3 terörist kayıplara karıştı. Olayın jandarmaya bildirilmesinden sonra İl Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı ekipler bölgede alarma geçti. Olayın duyulmasından sonra onlarca Korganlı da ellerinde silahlarla teröristin geldiği bölgeye giderek ormanlık alanda jandarma ile birlikte arama çalışmasına katıldılar. Olay yerine Ordu Garnizon Komutanı Albay Sedat Sarıkaya da gelerek operasyonu yönetti.
"Bana silah çektiler"
Teröristlerin kendinin yolunu kestiğini ve gasp ettiğini iddia eden Korganlı taksici Murat Topal, Samsun’un Terme ilçesinde mahallesine döndüğü sırada kırsal bir bölgede eli silahlı 3 kişi tarafından durdurulduğunu belirterek, “Beni durdurunca silah çektiler. Canına bir şey gelmesini istemiyorsan bize yiyecek ver, dediler. Ben 4 tane ekmek verdim, 2 tanesini geri bıraktı. Arabanın önünde sigara vardı, sigarayı aldıktan sonra üzerinde ne kadar para varsa ver, dedi. Ben de elimi cebime attım 350 TL civarında para çıktı. Sonra bana burada durma buradan kaybol, dedi. Bana silah çekenin üzerinde askeri mont vardı. Ben tabi çok korktum. Sonra hızla yanımdan uzaklaştılar ve jandarmaya ihbar ettim” dedi.
Çamlı Mahalle Muhtarı Ahmet Güzel ise olayın duyulmasının ardından olay yerinde jandarma ekiplerinin geniş çaplı operasyon başlattığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.