Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu’da FETÖ’den gözaltına alınan 31 kişiden 1’i tutuklandı

Ordu’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 31 kişiden 30’u adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 1’i tutuklandı.Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 31 kişiden 30’u adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 1’i tutuklandı.
Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında öğretmen, memur, özel güvenlik, emekli polis, imam ve FETÖ’nün şirketlerinde çalıştığı tespit edilen 31 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 31 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Daha sonra Ordu Adliyesine sevk edilen 31 şüpheliden 30’u adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 1’i ise tutuklanarak Efirli Cezaevine gönderildi. Serbest kalan şüphelilerin bazılarına yurt dışına çıkış yasağı verildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.