Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önleyici Hizmetler Suçları Önlemeye Devam Ediyor

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün son bir hafta içerisindeki çalışmalarıyla ilgili bir açıklamada yaptı.Açıklamada, ekiplerin son 1 hafta içerisinde yürütülen önleyici devriye hizmetleri,...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önleyici Hizmetler Suçları Önlemeye Devam Ediyor
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün son bir hafta içerisindeki çalışmalarıyla ilgili bir açıklamada yaptı.
Açıklamada, ekiplerin son 1 hafta içerisinde yürütülen önleyici devriye hizmetleri, uygulama ve çalışmalarıyla ilgili olarak; "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçu şüphelisi 6 kişi yakalanırken, şahısların üzerinden 8 gram Bonzai maddesi elde edildi. Ekiplerce müdahale edilen olaylarda ise; 1 adet pompalı tüfek, 2 adet kuru sıkı tabanca ile bu silahlara ait 56 fişek, 2 adet bıçak, 1 adet çalıntı oto ve 1 adet çalıntı bisiklet ele geçirildi. Evden hırsızlığa teşebbüs şüphelisi 3 şahsa da işlem yapan ekipler, toplam olarak çeşitli suçlardan 10 şahsa adli işlemde bulundu. Sürdürülen çalışmalarda; çeşitli suçlardan toplam 9 aranan şahıs yakalandı. 5 adet hacizli/yakalamalı araç olmak üzere, çeşitli suçlardan 12 araca ise trafik işlemi yapıldı. Son bir haftada; bin 122 şahıs ve 937 araç hakkında GBT sorgusu yapılırken, toplam 28 kişi hakkında çeşitli suçlardan işlem gerçekleştirdi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, "Halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.