Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onlarca araç jilet gibi yolda kaydı, gerçek sonradan anlaşıldı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, bir vinçten yola dökülen ve asfaltı kayganlaştıran hidrolik, onlarca aracın kaymasına neden olarak kazaya sebebiyet verdi.Edinilen bilgiye göre, Çiğli Anadolu Caddesi üzerinden Karşıyaka istikametine hareket...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, bir vinçten yola dökülen ve asfaltı kayganlaştıran hidrolik, onlarca aracın kaymasına neden olarak kazaya sebebiyet verdi.
Edinilen bilgiye göre, Çiğli Anadolu Caddesi üzerinden Karşıyaka istikametine hareket halindeki vincin hidrolik borusu patladı. Hortumun patlamasıyla kilolarca hidrolik yağı da yola döküldü. Asfalta dökülen hidrolik, sürücülere de zor anlar yaşattı. Onlarca araç jilet gibi yolda kayarken, sürücüler güçlükle durabildi. Bir aracın sürücüsü de, kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Vatandaşlar da duruma isyan etti. Durum hemen önce polise, ardından da belediye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen belediye ekipleri, hidroliğin döküldüğü noktaya kum atarak tehlikeyi ortadan kaldırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.