Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önceden Gönül İlişkisi Yaşadığı Kızı Bıçakla Ağır Yaraladı

Eskişehir’de yaşanan olayda, alkol alan 19 yaşındaki şahıs, eskiden gönül ilişkisi yaşadığı kızı bıçakla ağır yaraladı.Olay Sivrihisar ilçesindeki Eskişehir caddesinde bulunan bir müzikholde yaşandı. Akşam ilerleyen saatlerde müzikholde...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de yaşanan olayda, alkol alan 19 yaşındaki şahıs, eskiden gönül ilişkisi yaşadığı kızı bıçakla ağır yaraladı.
Olay Sivrihisar ilçesindeki Eskişehir caddesinde bulunan bir müzikholde yaşandı. Akşam ilerleyen saatlerde müzikholde alkol alan 19 yaşındaki H.Y., eskiden gönül ilişkisi yaşadığı 20 yaşındaki T.K. ile karşılaştı. H.Y.’nin ifadesine göre, genç kız kendisine çantasının içinden bir şeyler gösterdi. Daha önceden de T.K.’nın kendisine "Senin evini yakacağım" şeklinde mesajlar attığını belirten H.Y., alkolün etkisi ile karşı masada oturan eski sevgilisini hiç bir şey söylemeden bıçakladığını ifade etti. H.Y., T.K.’yı bıçakladıktan sonra müzikholden koşarak uzaklaştığını da anlattı.
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri, ilk müdahalenin ardından genç kızı Sivrihisar Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada düzenlenen doktor raporunda, genç kızın sol göğüs kafesinin dış yan yüzünde kesi alanının olduğu belirtildi. Genç kız daha sonra ağır yaralı olarak Sivrihisar Devlet Hastanesi’nden, Eskişehir’e sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.