Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce Yüzüp Güneşlendi, Sonra Ailesine Mesaj Atıp Üst Üste Tetiğe Bastı

Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde borcu nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi denize girip güneşlendikten sonra ailesine mesaj atarak tabancayla intihara teşebbüs etti. Kendini karnından vuran şahıs, hastaneye kaldırıldı.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde borcu nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi denize girip güneşlendikten sonra ailesine mesaj atarak tabancayla intihara teşebbüs etti. Kendini karnından vuran şahıs, hastaneye kaldırıldı.
Olay, Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da yaşayan E.A. (40) bir süre önce yakın çevresine borçlanmaya başladı. Borcu nedeniyle zor günler geçirdiği ve psikolojisi bozulduğu iddia edilen E.A. tatil için Antalya’ya geldi. Dün akşam saatlerinde çocuklarına intihar edeceğine dair mesajlar atan E.A. bugün öğle saatlerinde Konyaaltı Sahili’ne gelerek bir süre güneşlenip denize girdi. Çocuklarına tekrar mesaj gönderen şahıs, yanında getirdiği tabancasını karnına dayayıp 3 el ateş etti.
Karnından ve kasık bölgesinden yaralanarak kanlar içinde kalan E.A.’yı gören sahildekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından E.A.’yı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.