Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce terör, sonra da yangın vurdu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurlarının kaldığı çadırlarda yangın çıktı. Can kaybının olmadığı yangında, 2 çadır kullanılamaz hale geldi.Olay, terör örgütü PKK mensuplarının kazdığı hendek, kurduğu barikat ve tuzakladıkları...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurlarının kaldığı çadırlarda yangın çıktı. Can kaybının olmadığı yangında, 2 çadır kullanılamaz hale geldi.
Olay, terör örgütü PKK mensuplarının kazdığı hendek, kurduğu barikat ve tuzakladıkları patlayıcılar yüzünden sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte, maddi imkanları olmayan vatandaşların Bahçebaşı Mahallesi’nde kurduğu ve 13 ailenin yaşadığı çadırlarda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı, bir çadırda çıkan yangın, kısa sürede bitişiğindeki çadıra sıçradı. Yangın, çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla söndürüldü. Can kaybının olmadığı yangında, 2 çadır kullanılamaz hale geldi.
Çadırda yaşayan vatandaşlardan Mehmet Beşir Sevim, “Kendi çadırımda oturuyordum. Diğer çadırlarda yangın çıktığını duydum. Ben de çadıra doğru koştum. Yalnız çadırlar kamıştan olduğu için müdahalesi çok zordu. Kendi imkanımızla söndürmeye çalıştık ama gücümüz yetmedi. Eşyalar ve çadırlar kullanılamaz hale geldi” dedi.
Çadırların 10 çocuklu Hizni Savur ile 8 çocuklu Selim Yakut’a ait olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.