Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce seçti sonra çaldı

Kayseri’de, güvenlik kameraları ile korunan siteye giren hırsız, 4 bin 500 TL değerindeki yarış bisikletini güpegündüz çaldı.Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi Hakimiyet Caddesi’nde bulunan bir sitede bisiklet...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de, güvenlik kameraları ile korunan siteye giren hırsız, 4 bin 500 TL değerindeki yarış bisikletini güpegündüz çaldı.
Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi Hakimiyet Caddesi’nde bulunan bir sitede bisiklet hırsızlığı meydana geldiği öğrenildi. 2 Eylül Cuma günü meydana gelen hırsızlık olayında, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen hırsız, tüm kapıları açık olan sitede, bina sakinlerine bile aldırış etmeden katları dolaştı.
Katları dolaştıktan sonra bisikletlerin bulunduğu bölüme giren hırsız, onlarca bisikletin arasından çalacağı bisikleti seçtikten sonra siteden ayrıldı. Çevrede bulunan diğer binaları da kontrol eden hırsız, kısa bir süre sonra tekrar bisikletlerin başına gelerek seçtiği 4 bin 500 TL’lik bisiklete binerek kayıplara karıştı.
Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, eşkali belirlenen hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.