Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce polis otosuna, sonra da komisere çarparak kaçtı

Aksaray’da polisin dur ihtarına uymayan sürücü otomobiliyle önce polis aracına, sonra da uygulama yapan komisere çarparak olay yerinden kaçtı. Yaralanan komiser hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Olay, akşam saatlerinde Ebulfeyz...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 23:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray’da polisin dur ihtarına uymayan sürücü otomobiliyle önce polis aracına, sonra da uygulama yapan komisere çarparak olay yerinden kaçtı. Yaralanan komiser hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, akşam saatlerinde Ebulfeyz Elçibey Caddesi Tiyatro Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tiyatro Kavşağı’nda uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüpheli gördükleri ve polis ekiplerince tanınan Emrah T. (32) idaresindeki 07 plakalı otomobile dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayarak ekip otosunun üzerine aracı süren Emrah T. önce ekip otosuna, sonra da uygulama yapan Komiser Gürsoy Yalvaç’a (39) çarptı. Şüpheli daha sonra otomobiliyle hızla olay yerinden kaçarken, diğer polis ekipleri aracın peşine düştü. Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı komiseri Aksaray Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralı komiser burada tedavi altına alınırken, ayağından ve kolundan yaralandığı öğrenildi. Olay yerinden kaçan şüpheli ise kayıplara karışırken, polis otosunda maddi hasar meydana geldi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.