Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce Karısını Sonra Kendini Öldürdü

Bursa’da yaşlı bir adam, karısını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Yaşlı adam ve kadının cansız bedeni polis oğulları tarafından bulundu.Olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi Menteş Sokak’ta meydana geldi. İddiaya...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 23:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da yaşlı bir adam, karısını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Yaşlı adam ve kadının cansız bedeni polis oğulları tarafından bulundu.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi Menteş Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, geçim sıkıntıları olan Cevdet Çelik (72), ruhsatsız silahla eşi Güllü Çelik’i (66) kafasından vurdu. Güllü Çelik, olay yerinden hayatını kaybederken, daha sonra salona geçen Çelik, tabancayı kafasına dayayarak intihar etti.
POLİS OĞULLARI ACI MANZARAYLA KARŞILAŞTI
Olayın ardından bir süre sonra eve gelen polis memuru oğulları, kapıyı açtığında önce annesini ardından babasını kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri evde yaptığı incelemede 2 adet boş kovan buldu.
Öte yandan Çelik ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Olayda kullanılan silahın ruhsatsız olduğu ve daha öncesinde evde bu silahın bulunmadığı öğrenildi. Yaşlı çiftin cansız bedenleri cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.