Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce Darp Sonra Gasp Etti

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir kişi, sevgilisiyle gördüğü şahsı önce darp ardından gasp etti.Olay, Kocaeli’nin Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, Ö.O. (45) isimli şahıs Çınarlı Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir kişi, sevgilisiyle gördüğü şahsı önce darp ardından gasp etti.
Olay, Kocaeli’nin Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, Ö.O. (45) isimli şahıs Çınarlı Mahallesi’nde ikamet eden Ç.D. (35) isimli kadının evine gitti. İkili evde sohbet ettikleri sırada Ç.D ‘nin erkek arkadaşı Salih Y. (27) eve geldi. Duruma sinirlenen Salih Y., Ö.O ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Salih Y., Ö.O isimli şahısın ellerini kelepçeledi ve darp etti. Ardından Salih Y. şahsın üzerindeki 20 TL parasını, cep telefonunu, nüfus cüzdanını ve maaş kartını aldı. Salih Y. daha sonra Ö.O’nun ellerinden kelepçeyi çıkarttı ve şahsı polise gitmemesi konusunda tehdit etti.
Olayın polise bildirilmesinin ardından Ö.O ve Ç.D. karakolda ifadeleri alındı. Ç.D’nin evinde yapılan aramada olayda kullanılan kelepçe ve Ö.O’ye ait olan cep telefonu, kimlik kartı çıktı. Adliyeye götürülen Ç.D tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olaydan sonra kayıplara karışan Salih Y. de Ç.D’ye ait evde yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Salih Y. de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.