Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömür Boyu Hapis Cezası Alan Gençten İlginç Savunma: "Ben Ördek Bile Vuramam"

Edirne’de 2 yıl önce bar tuvaletinde kız meselesi yüzünden 26 yaşındaki genci başından tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan eski 643’ncü Kırkpınar Ağası ve iş adamı Mustafa Altunhan’ın oğlu Volkan Altunhan...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ömür Boyu Hapis Cezası Alan Gençten İlginç Savunma: "Ben Ördek Bile Vuramam"
Edirne’de 2 yıl önce bar tuvaletinde kız meselesi yüzünden 26 yaşındaki genci başından tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan eski 643’ncü Kırkpınar Ağası ve iş adamı Mustafa Altunhan’ın oğlu Volkan Altunhan (30), müebbet hapis cezasına çaptırıldı. Volkan Altunhan, son savunmasında "Ben amcam ile bazen ava gittiğimde ördek bile vuramam. İnsan öldüremem" dedi.
Hamzabeyli Sınır Kapısı Gümrük ve Turizm İşletmeleri’nde kantar görevlisi olarak çalışan Ömer Turgut’u öldürdüğü iddiası ile yargılanan Volkan Altunhan, 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Altunhan’ın çok sayıda yakını ile birçok ünlü isme avukatlık yapan avukatlar katılırken, ölen Ömer Turgut’un ailesinden kimse katılmadı.
Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kısakürek, Volkan Altunhan’ın, ’Kasten adam öldürmek suçundan’ ömür boyu hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi. Öldürülen Ömer Turgut’un avukatı Furkan Kamalak, sanık Volkan Altunhan’ın iş yeri kameralarından cinayeti işlediğinin açıkça belirli olduğunu ve cezalandırılmasını talep etti. Volkan Altunhan’ın avukatları ise Ömer Turgut’u öldürdüğüne dair yeterli delil olmadığını savunarak sanık Volkan Altunhan’ın baretini istedi.
"ÖRDEK BİLE VURAMAM"
Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Volkan Altunhan mahkemedeki savunmasında bazen amcasıyla ördek avlanmaya gittiğini, ördek dahi vuramayan bir kişinin, insan nasıl vuracağını savundu. Olay gecesi barda kız arkadaşıyla oturduğunu ifade eden Volkan Altunhan, "Ben amcam ile bazen ava gittiğimde ördek bile vuramam. İnsan öldüremem. Kız arkadaşımı tuvalete götürdüm. Ömer arkamızdan tuvalete geldi. Tuvaletin çıkışında bana hakaret edip beni tuvalete çağırdı. Tuvalette boğazımı sıktı. Kafamı tuvaletin kapısına vurdu. Ben tuvaletten ayrıldım. Ben öldürmedim suçsuzum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.