Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölümün Teğet Geçtiği An

Mersin’in Erdemli ilçesinde ölümün teğet geçtiği trafik kazası bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.Bir kişinin hafif yaralandığı bir kişinin de şoka girdiği kaza izleyenleri hayretler içinde bıraktı.Kameraya yansıyan...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Erdemli ilçesinde ölümün teğet geçtiği trafik kazası bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Bir kişinin hafif yaralandığı bir kişinin de şoka girdiği kaza izleyenleri hayretler içinde bıraktı.
Kameraya yansıyan görüntüde bir mobilya mağazası önüne sağ şeritten yanaşan otomobilden bir genç iniyor. Bu sırada kapattığı kapıya ikinci bir hamle yaparken otomobile arkadan bir kamyonet çarpıyor. Genç, çarpmanın etkisiyle bir an dengesini kaybederken, indiği otomobil ise önünde tabela bulunan elektrik direğine çarpıyor. Kazaya şahit olan bir çift ise korkuya kapılarak birbirlerine sarılıyor.
Otomobil sürücüsü Enis Gürel Yıldırım otomobilden inerken, büyük şok yaşayan Muhammet Ali Bişkin kaza yerinden geçen bir hasta nakil aracıyla hastaneye kaldırılıyor. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıyor.
Erdemli Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edilen otomobil sürücüsü Enis Gürel Yıldırım, yaşadıkları kazayı anlatarak, "Yanaştığım sırada arkadan bir gümbürtü koptu. Onu hatırlıyorum, başka bir şey yok. Arkadaş hızlı geliyordu herhalde" dedi.
Kaza sonrası şoka giren, ancak bir süre sonra kendine gelen Muhammet Ali Bişkin ise, "Arabadan inerken çarptı ağabey. Adamlar bize çarptı dağıldık öyle. Araba üzerime geldi, ben Enis ağabeye baktım. Hiçbir şey hissetmedim" diye konuştu.
Kazayı gürültüden fark eden otomobil sürücüsünün küçük oğlu Ahmet Faruk Yıldırım ise, "Kazayı evden duydum. Kalktım baktım, babamın arabasına benzettim. Gittim baktım araba çok kötü olmuş, Oradakilere sordum bu babam mı dedim. Evet dediler. Üzüldüm, ağladım. Ambulansın içinde olduğunu söylediler. Babam bir şeyi olmadığını söyledi" dedi.
Küçük çocuk sarıldığı babasını öperek teselli etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.