Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölü Bebeğini Metruk Binaya Bıraktı

Şişli’de 3 aylık kız bebeğinin emzirirken hayatını kaybetmesi üzerine Suriyeli anne, bebeğini metruk bir binaya bıraktı. Kadının, bebeğinin yanına yaklaşan bir otomobilden inen şahıslar tarafından kaçırıldığını söylemesi üzerine...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli’de 3 aylık kız bebeğinin emzirirken hayatını kaybetmesi üzerine Suriyeli anne, bebeğini metruk bir binaya bıraktı. Kadının, bebeğinin yanına yaklaşan bir otomobilden inen şahıslar tarafından kaçırıldığını söylemesi üzerine polis alarma geçti. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda kadının yalan söylediği ortaya çıktı.
Olay, dün saat 15.00 sıralarında Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol kenarında dilenen Suriye uyruklu bir kadın “Çocuğum kaçırıldı” diyerek bağırmaya başladı. Kadının bağırdığını duyan çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Suriye uyruklu E.S.’nin yanına geldi. Kadının, “Bir otomobil yanıma yaklaştı. Bebeğimi kucağımdan çekip aldılar. Daha sonra kaçtılar, plakasını alamadım” demesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.
KADININ YALAN SÖYLEDİĞİ TESPİT EDİLDİ
Kadının ifadesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında polis güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilere ulaşmaya çalıştı. Ancak kadının söylediği zaman aralığında güvenlik kameralarında bir kaçırma görüntüsü bulunamadı. Bunun üzerine polis farklı bir durum olabileceği üzerine kamera görüntülerini incelemeyi sürdürdü. Yapılan inceleme sonrasında kadının bir sokak üzerinde bebeği ile yürürken görüntüsüne ulaşıldı. Aynı kadının birkaç dakika sonra bu kez bebeği olmadan geri dönerken görüntüleri bulundu.
Görüntülerin bulunması üzerine tekrar sorgulanan kadın, yalan söylediğini itiraf etti. Kadının ağlayarak verdiği öğrenilen ifadesinde, bir gün önce çocuğunu emzirirken uyuya kaldığını, uyandığında ise kız bebeğinin öldüğünü fark ettiğini ifade etti. Poliste belirttiği ifadesinde ise korktuğunu, bu nedenle bebeği bir metruk binaya bıraktıktan sonra kaçırıldığı yalanını söylediğini anlatan kadının, “Bebeğim neden öldü bilmiyorum. Yaptığımdan çok pişmanım” dediği öğrenildi. Polis talihsiz bebeğin cesedini annenin gösterdiği metruk binada buldu.
Polis merkezinde ifadesi alınan E.S. ve bebeğin babası Fydan S., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından bebeğin kesin ölüm sebebinin belirleneceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.