Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Olimpos Ve Çıralı Sahillerinde Seyyar Satıcı Operasyonu

Antalya’da Kumluca ve Kemer belediyeleri zabıta müdürlüğü ekipleri, Olimpos ve Çıralı sahillerinde seyyar satıcılara karşı ortak operasyon gerçekleştirdi.Dünyaca ünlü Olimpos ve Çıralı sahillerinde seyyar satıcıların, yurt içi ve...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Kumluca ve Kemer belediyeleri zabıta müdürlüğü ekipleri, Olimpos ve Çıralı sahillerinde seyyar satıcılara karşı ortak operasyon gerçekleştirdi.
Dünyaca ünlü Olimpos ve Çıralı sahillerinde seyyar satıcıların, yurt içi ve yurt dışından tatil için gelen bir çok insana rahatsızlık verdikleri ve yaptıkları satışların hijyen kurallarına uygun olmadığı yönünde şikayetler alan Kumluca Belediyesi ve Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ortak operasyon gerçekleştirdi. Operasyon öncesi Olimpos ve Çıralı sahillerinde sivil olarak görevlendirilen zabıtalar, sahildeki seyyar satıcıları belirlediler. Zabıta müdürlerinin talimatıyla başlayan operasyonda, daha önceden tespit edilen ve sahilde seyyar satıcılık yaptıkları belirlenen kişiler, satış yaptıkları ürünlerle birlikte yakalandı. Zabıta ekipleri, yakalanan seyyar satıcılarla birlikte ürünlere de el koyarken, satış yaptıkları belirlenen kişiler hakkında tutanak tuttular. Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, özellikle Olimpos Sahili’nde vatandaşlardan seyyar satıcılar hakkında şikayet aldıklarını söyledi. Olimpos ve Çıralı sahillerinin birlikte olması dolayısıyla, Kumluca ve Kemer Belediyesi ekiplerinin seyyar satıcılara ortaklaşa operasyon kararı aldıklarını ifade eden Çataltepe, bundan sonra da operasyonların süreceğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.