Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öldürülüp yakılan gencin cinayet zanlısına 17 yıl hapis

Samsun’da 28 yaşındaki Mustafa İnan’ı bıçaklayıp öldürdükten sonra yaktıkları iddiasıyla tutuklanan şahıs, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Olay, 17 Mayıs tarihinde Tekkeköy ilçesi İstiklal Mahallesi’nde meydana gelmişti....

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da 28 yaşındaki Mustafa İnan’ı bıçaklayıp öldürdükten sonra yaktıkları iddiasıyla tutuklanan şahıs, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, 17 Mayıs tarihinde Tekkeköy ilçesi İstiklal Mahallesi’nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Balıkçılar, Organize Sanayi Deresi ile denizin kesiştiği sahil kısmında Mustafa İnan’ın cesedini bulup polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, üzeri çuval ve kartonla örtülmüş cesedin üzerinde yaptığı incelemede sırtından ve göğsünden 3 bıçak darbesiyle öldürüldükten sonra yakıldığını belirledi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan cinayet büro ekipleri, Mustafa İnan’ın arkadaşı Cihan D.’yi gözaltına aldıktan sonra evinde yaptığı aramada da üzeri kanlı elbiseleri buldu. Bunun üzerine mahkemeye çıkarılan Cihan D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklu olarak yargılanan Cihan D., bugün son kez hakim karşısına çıktı. Sanık, mahkeme heyetine pişman olduğunu söyleyerek tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti şahsa ‘kasten adam öldürmek’ suçundan 17 yıl hapis cezası vererek tutukluluğunun devamına hükmetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.