Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öldürülüp Üzerine Beton Dökülen Alman Kadının Ailesi Adli Tıp’ta

Öldürülüp üzerine beton dökülen 39 yaşındaki 2 çocuk annesi Alman kadının ağabeyi ve teyzesi Adli Tıp Kurumu’na geldi. Talihsiz kadının Almanya’dan gelen ağabeyinin DNA örneği vereceği öğrenildi.Almanya’da kuaförlük yapan 39...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öldürülüp üzerine beton dökülen 39 yaşındaki 2 çocuk annesi Alman kadının ağabeyi ve teyzesi Adli Tıp Kurumu’na geldi. Talihsiz kadının Almanya’dan gelen ağabeyinin DNA örneği vereceği öğrenildi.
Almanya’da kuaförlük yapan 39 yaşındaki Rita Darı Winkler geçtiğimiz ay İstanbul’da kaybolmuş, 2 çocuk annesi kadının ailesi 10 Mart’ta kayıp başvurusunda bulunmuştu. İhbar üzerine İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlatmış, Rita Dari Winkler’in 4 yıl önce tanıştığı Ali Kemal S. ile görüşmek için İstanbul’a geldiğini belirlemişti. İstanbul’a geldikten sonra kaybolan ve her yerde aranan 39 yaşındaki Alman Rita Darı Winkler’in cesedi üzeri betonla kapatılmış varilin içinde bulunmuştu. Alman Rita Darı Winkler’in cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.
TALİHSİZ KADININ AĞABEYİ DNA ÖRNEĞİ VERECEK
Talihsiz kadının ağabeyi Almanya’dan İstanbul’a geldi. Ağabey ve teyze Adli Tıp Kurumuna geldi. Ağabeyin DNA örneği vereceği öğrenildi.
Talihsiz kadının teyzesi, "Hiç bir şey söyleyecek halde değilim şuan. Allah’tan belasını bulsun. İnşallah her şey yerini bulur" dedi.
Ailenin Adli Tıp’ta bekleyişi sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.