Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öldürülen kadın kaptan Marmaris’te toprağa verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 gündür kayıp olan ve sevgilisinin itirafı ile cesedi önceki gün ormanlık alanda bulunan yat acentesi sahibi ve kaptan Hafize Müjde Özer, Marmaris’te toprağa verildi. Özer’i öldürdüğünü itiraf eden sevgilisi...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 gündür kayıp olan ve sevgilisinin itirafı ile cesedi önceki gün ormanlık alanda bulunan yat acentesi sahibi ve kaptan Hafize Müjde Özer, Marmaris’te toprağa verildi. Özer’i öldürdüğünü itiraf eden sevgilisi B.K’nin jandarmadaki sorgusu sürüyor.
Bodrum’da yaşayan Hafize Müjde Özer’den (48) 19 Kasım’dan bu yana haber alamayan yakınları jandarma ve polise haber verdi. Özer’i arama çalışmaları sürerken, birlikte yaşadığı 56 yaşındaki sevgilisi B.K önceki gün jandarmayı arayarak Özer’i av tüfeği ile vurduğunu, daha sonra da çuvala koyup cesedi ormanlık alana attığını söyledi. B.K ile birlikte ormanlık alanda arama yapan jandarma, Özer’in cesedine ulaştı. Yapılan ilk incelemelerde Özer’in yüzünden ve göğsünden av tüfeği ile vurulduğu belirlendi. Katil zanlısı B.K.’ya yardım ettiği gerekçesiyle V.K. isimli şahıs da gözaltına alındı.
Zanlıların jandarmadaki sorguları sürerken Hafize Müjde Özer’in cenazesi Adli Tıp Kurumundan alınarak Marmaris’e getirildi. Özer, yakınları, ailesi ve turizmcilerin de katılımıyla Marmaris Eski Cami’de kılınan namazın ardından Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.