Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öldürülen Genç Kızın Sevgilisinden İntihar Girişimi

Manisa’nın Demirci ilçesinde boğazı kesilmiş halde ormanlık alanda cesedi bulunan genç kızın sevgilisi olduğu iddia edilen genç, kızın mezarı başına mektup bırakarak intihar girişiminde bulundu.Demirci’de cesedi kaybolduktan 3 gün sonra...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Demirci ilçesinde boğazı kesilmiş halde ormanlık alanda cesedi bulunan genç kızın sevgilisi olduğu iddia edilen genç, kızın mezarı başına mektup bırakarak intihar girişiminde bulundu.
Demirci’de cesedi kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık alanda bulunan 17 yaşındaki Cansel B. cinayetinde bugün şok bir olay daha yaşandı. Soruşturma kapsamında Cansel B.’nin sevgilisi olduğu iddia edilen F.Y.’yi (18) arama çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, aldıkları ihbar doğrultusunda F.Y.’nin en son genç kızın yaşadığı Hüdük Mahallesi civarında görüldüğünü öğrendi. Hüdük Mahallesi’ne giden jandarma ekipleri, boğazı kesilerek öldürülen Cansel B.’nin mezarı başında F.Y.’yi baygın vaziyette buldu. Mezar başında tarım ilacı ve mektup da bulan ekipler, F.Y.’nin intihar etmiş olabileceği şüphesiyle hemen durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulansla F.Y.’yi Köprübaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Sağlık durumunun kritik olduğu belirtilen F.Y.’nin bıraktığı mektupta, “Cansel’i çok seviyorum. Onsuz bir dünyada yaşayamam. Onu ben öldürmedim. Cansel’in babası ve ağabeyinin de bu işi yaptıklarına inanmıyorum” yazdığı iddia edildi.
Demirci Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada aile fertleri gözaltına alınmış, genç kızın Hüdük Mahallesi’nde yaşayan babası M.B. (58) ve ağabeyi A.B. (31) ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanma talebiyle gönderildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.