Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öldürüldükten Sonra Mudurnu Deresine Atılan Kadının Cansız Bedeni Bulundu

Sakarya’nın Hendek ilçesinde eşi tarafından boğularak öldürüldükten sonra Mudurnu deresine atılan Emine T.’nin cansız bedeni Söğütlü ilçesinde bulundu.Edinilen bilgilere göre, Düzce’de yaşayan 34 yaşındaki Selahattin T., bir süredir...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’nın Hendek ilçesinde eşi tarafından boğularak öldürüldükten sonra Mudurnu deresine atılan Emine T.’nin cansız bedeni Söğütlü ilçesinde bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Düzce’de yaşayan 34 yaşındaki Selahattin T., bir süredir araları bozuk olan eşi Emine T. için kayıp olduğu başvuru yapmak için emniyete gitmiş, emniyet ekipleri Selahattin T.’nin hareketlerinden şüphelenmesi üzerine yaptığı sorguda eşini boğarak öldürüp Hendek İlçesi Soğuksu Mahallesinde bulunan Mudurnu deresine attığını itiraf etmişti.
3 Gün önce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Sakarya Arama Kurtarma ekipleri, jandarma tarafından aranan kadının cansız bedeni Söğütlü İlçesi Mağara Mahallesi mevkindeki Sakarya Nehrinde ağaçlara takılı halde bulundu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından genç kadının cesedi, kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.