Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullar Arası Çocuk Oyunları Festivali İhlas Koleji Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Bahçelievler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İhlas Koleji tarafından düzenlenen “Çocuk Oyunları Festivali" kapsamında dereceye giren okullara ödülleri verildi.İhlas Koleji...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçelievler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İhlas Koleji tarafından düzenlenen “Çocuk Oyunları Festivali" kapsamında dereceye giren okullara ödülleri verildi.
İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final müsabakaları nefes kesti. Final müsabakalarının ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, önce İhlas Koleji folklor ekibi sahne alarak etkinliğe renk kattı. Ardından Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Server Gürsoy bir konuşma yaptı ve çocukların oynayarak öğrenebileceğine dikkat çekti. Gürsoy; “Müfredatımızı oyun temelli hazırlayabildiğimiz sürece çocuklarımız daha başarılı olacaklardır. Bu şekilde çocuklar arkadaşlığı, kardeşliği ve hoşgörüyü öğreniyorlar” dedi.
Konuşmasında özellikle velilere hitap eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Numan Nafiz Şahin ise; “Bugün burada çocukların olmasını sağlayarak çok güzel bir iş başardınız. 5 ila 11 yaş aralığı, altın çağ olarak nitelendirdiğimiz dönemdir. Bu yaş çağında çocuklarımızın oynayarak gelişimlerini sağlamalıyız. Çünkü çocuklarımız oynayarak hem psikososyal hem de fiziksel olarak gelişirler. Çocuklarınızın gelişimine katkı sağladığınız için tüm velileri kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Sporu eğitimin en önemli parçası olarak gördüklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı da çocukların eğitim ve fiziksel gelişimi için sporun önemli olduğunu vurguladı. Çıkrıkçı, “Biz sporu eğitimin en önemli parçası olarak görüyoruz. Spor, çocuklarımızın hem eğitimi hem de fiziksel gelişimi için kesinlikle en önemli etkendir. Onun için çocuklarımızı bu yaşlarda spor etkinliklerinin içerisine dahil ederek onların hem eğitim hem de bedensel gelişimine katkı sağlarız” dedi.
Konuşmalar sonrasında Bahçelievler Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Numan Nafiz Şahin, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Azmi Aksoy ve Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Server Gürsoy oyunlarda dereceye giren okullara ödüllerini takdim ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.