Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Servisinde Arkadaşını Boğazını Keserek Öldürdü

Adana'da Okul Servisinde Kız Meselesi Yüzünden Tartıştığı Arkadaşı Tarafından Boğazı Kesilen Lise Öğrencisi Doğuş Reyhan Eroğlu, Hayatını Kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okul Servisinde Arkadaşını Boğazını Keserek Öldürdü
Adana’da okul servisinde kız meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşı tarafından boğazı kesilen lise öğrencisi hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, 26 Mart Perşembe günü Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Özel Erkan Anadolu Teknik Meslek Lisesi öğrencisi Doğuş Reyhan Eroğlu (17) ile aynı yaştaki arkadaşı M.A., ders çıkışı evlerine dönmek için okul servisine bindi. Araçta Eroğlu ile M.A. arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Servis şoförü de tartışan öğrencilerin inmeleri için aracı durdurup kapıyı açtı. Doğuş Reyhan Eroğlu araçtan inmek için kapıya yönelirken, arkasından gelen M.A. elindeki falçatayla arkadaşının boğazına kesti. Atar damarının kesilmesi nedeniyle ağır yaralanan Eroğlu, özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veren Doğuş Reyhan Eroğlu, beyin ölümünün ardından bu sabah yaşamını yitirdi. Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından gencin cenazesi, toprağa verilmek üzeri Yumurtalık ilçesine götürüldü.
Olayın ardından kaçtıktan sonra yakalanan katil zanlısı M.A.’nın ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.