Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul önünde meydana gelen kazaya tepki için yolu kapattılar

Afyonkarahisar’da kent merkezinde bulanan Gedik Ahmet Paşa İlkokulu önünde meydana gelen ve bir çocuğun ölümüne sebep olan trafik kazasıyla ilgili veliler sokağa çıkarak tepki gösterdi. Veliler, “Tedbir almanız için daha kaç çocuk ölmeli?”...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okul önünde meydana gelen kazaya tepki için yolu kapattılar

Afyonkarahisar’da kent merkezinde bulanan Gedik Ahmet Paşa İlkokulu önünde meydana gelen ve bir çocuğun ölümüne sebep olan trafik kazasıyla ilgili veliler sokağa çıkarak tepki gösterdi. Veliler, “Tedbir almanız için daha kaç çocuk ölmeli?” diye seslerini duyurmaya çalıştılar.

Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan Gedik Ahmet Paşa İlkokulu önünde dün yaşanan kazada okul öğrencisi bir çocuk yolcu otobüsünün altında kalarak yaşamını yitirmişti. Veliler bugün okul önünde eylem yaparak Kurtuluş Caddesini trafiğe kapattı. Pankart açan veliler, sorunlarına çare bulunması için yetkililere seslendi. Yaşanan trafik kazalarına dikkat çeken veliler, “Kurtuluş caddesi üzerinde tedbir almanız için daha kaç çocuk ölmeli? Buna dur diyecek kimse yok mu? Burada ne doğru dürüst yaya geçidi var, ne kasis var, ne de trafik polisi tedbir alıyor. Defalarca Emniyet Müdürlüğü’ne ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne konunun iletilmesine rağmen herhangi bir çözüm olmadı ve burada hemen her gün ufaklı-büyüklü kazalar oluyor. Buraya ya alt geçit, ya küçük bir üst geçit ya da ışık konulsun. Ayrıca hergün trafik polisleri okul giriş çıkışlarında burada tedbir alsın” diye çeşitli önerilerde bulundular.

Yolu kapatan velilere minibüs ve otobüs şoförleri tepki gösterdi. Öte yandan emniyet ekipleri velilerin dağılması için uyardı.

Toplanan kalabalık daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.