Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul önleri ve parklarda uyuşturucu denetimi

Samsun’da okulların açılması üzerine Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri okul önlerinde ve okulun yanındaki park ve bahçelerde şüpheli kişiler üzerinde uyuşturucu denetimi yaptı.Samsun Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okul önleri ve parklarda uyuşturucu denetimi
Samsun’da okulların açılması üzerine Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri okul önlerinde ve okulun yanındaki park ve bahçelerde şüpheli kişiler üzerinde uyuşturucu denetimi yaptı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği ekipleri okulların eğitim ve öğretime açıldığı ilk gün Samsun’da bulanan özellikle liselerin önünde ve okulların yakınındaki park ve bahçelerde uygulama yaptı. 10 ekip ve 32 personelin katıldığı uygulamada yeni hizmete giden motosikletli timler de görev aldı. Uygulamada amacın narkotik polisinin sokaktaki varlığını hissettirerek uyuşturucunun sokak düzeyine ulaşılabirliğini önlemek ve gençleri uyuşturucudan kurtarmak olduğu öğrenildi.
Polis ayrıca uyuşturucu madde aramanın yanı sıra şüpheli kişileri de kimlik soruşturmasından geçirdi. Denetimlerin kararlı bir şekilde devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.