Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Binasından Atlayan Öğrencinin Annesi Savcılığa Dilekçe Verdi

Milas Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda 14 yaşındaki kız öğrencinin müdür odasının bulunduğu üçüncü kattan atlayarak ağır yaralanmasının ardından anne Emine Erdoğan, olayın örtbas edilmek istendiğini belirterek Muğla Cumhuriyet Savcılığına...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milas Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda 14 yaşındaki kız öğrencinin müdür odasının bulunduğu üçüncü kattan atlayarak ağır yaralanmasının ardından anne Emine Erdoğan, olayın örtbas edilmek istendiğini belirterek Muğla Cumhuriyet Savcılığına dilekçe verdi.
Kızının Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gördüğünü açıklayan anne Emine Erdoğan, “Okul yönetimli bu olayı örtbas etmek istiyor. Ben de Muğla Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığına olayın detayları ile araştırılması konusunda dilekçe verdim. Ben bu davanın kapatılmasını istemiyorum. Ayrıca okul yönetimi benden izin alınmadan erkek çocuğun babası ve arkadaşları şahit olmaları konusunda ısrar edildi. Onlar hakkında hiçbir işlem yapılmadı. Müdür, müdür yardımcısı ve çocuğun babası ile benden izin alınmadan kızımı odaya almışlar. Kızım o esnada baskı mı yapıldı, tehdit mi edildi, yoksa tacize mi uğradı bilmiyorum. Bu olayın peşini bırakmayacağım. Dosyanın kapatılmaması için savcılığa dilekçe verdim. Okul yönetimi ve aile hakkında da soruşturma açılmasını istiyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.