Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Bahçesinde Kapkaç

Bilecik’te bir ilkokulun bahçesinde bir kadının çantasını alıp kaçan yabancı uyruklu şahıs, çanta sahibi arkasından koşunca çantayı fırlatıp kayıplara karıştı.İddialara göre, Bilecik Malhun Hatun İlkokulu öğrencileri tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te bir ilkokulun bahçesinde bir kadının çantasını alıp kaçan yabancı uyruklu şahıs, çanta sahibi arkasından koşunca çantayı fırlatıp kayıplara karıştı.
İddialara göre, Bilecik Malhun Hatun İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile okulun velilerinin düzenlendiği okul yararına kermes için okul bahçesine yüzlerce veli toplantı. Bu sırada okulun 3-B sınıfında çocuğu olan Fatma Y., yanında getirdiği ürünleri okul bahçesindeki sınıf standında satışa başladı. Bu sırada Suriyeli olduğu iddia edilen bir kadın ve bir erkek standa gelerek bir şey almak istedi. Yabancı uyruklu kadın fırsattan istifade ederek stantta satış yapan Fatma Y.’nin çantasını ve çocuğunun hırkasını çaldı. Bu esnada çantasının olmadığı fark eden Fatma Y., çevrede çantasını arabaya başladı. Okul bahçesi dışında bir kadının omzunda asılı çantasını gören Fatma Y., hemen bağırarak kadının peşine takıldı. Fatma Y.’nin geldiğini gören yabancı uyruklu kadın, hırkayla kamufle ettiği çantayı yere atarak yanındaki erkekle kayıplara karıştı.
“BİR ANDA OLDU”
Fatma Y., yaşanan olayı "bir anda oldu bitti" diye anlatarak, “Ben okul yararına kermeste evden bir şeyler yaptım. Onları stantta satışı yaptığım sırada çantanın ve çocuğumun hırkasının olmadığı anladım. Sağa, sola bakarken bir kadının omzunda çantamı tanıdım. Bağırdım korktu ve çanta ile hırkayı yere fırlatarak kaçtılar. Olayı polislere bildirdik, gerekli çalışmaları yapacaklarmış” ifadelerini kullandı.
Polis ekipleri şikayetçi olan Fatma Y.’nin ifadesinin ardından kayıplara karışan yabancı uyruklu 2 kişiyle ilgili çalışmalara başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.