Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okmeydanı’nda Bomba Süsü Verilmiş Paket Paniği

Okmeydanı’nda bomba süsü verilerek korkulukların yanına bırakılan bir paket, polisi alarma geçirdi. Kontrollü şekilde patlatılan paketten piknik tüpü çıktı.Olay, saat 22.30 sıralarında Okmeydanı, Anadolu Kahvesi Halıcıoğlu Okmeydanı...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2015 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2015 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okmeydanı’nda bomba süsü verilerek korkulukların yanına bırakılan bir paket, polisi alarma geçirdi. Kontrollü şekilde patlatılan paketten piknik tüpü çıktı.
Olay, saat 22.30 sıralarında Okmeydanı, Anadolu Kahvesi Halıcıoğlu Okmeydanı Caddesi’nde meydana geldi. Yol kenarındaki korkuluklarda asılı bir pankartın altında şüpheli bir paket fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis, bomba süsü verilmiş bir şekilde bırakılan paketin çevresinde önlem aldı. Bomba uzman ekiplerini çağıran ekipler emniyet şeridi çekerek çevre güvenliği aldı. Caddeyi çift yönlü olarak trafiğe kapatan polis, vatandaşların alana yaklaşmasına izin vermedi. Olay yerine gelen bomba uzman ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan paketten piknik tüpü çıktı. Polisin incelemelerinin ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.