Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmenlere mobbing uyguladığı iddia edilen müdire FETÖ soruşturmasında açığa alındı

Fettullahçı Terör Örgütü Soruşturması Kapsamında Açığa Aşınan Okul Müdüresi T.k., Hakkında Kendisine Mobbing Uyguladığı Gerekçesi İle Bir Öğretmen Şikayetçi Olmuştu

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmenlere mobbing uyguladığı iddia edilen müdire FETÖ soruşturmasında açığa alındı
Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde, personellerine mobbing uyguladığı gerekçesi ile geçtiğimiz nisan ayında hakkında soruşturma açılan okul müdiresi T.K.’nin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında açığa açındığı belirtildi.
İhsaniye Anaokulu’nda görevli öğretmen G.D., Okul Müdiresi T.K. hakkında İhsaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe vererek şikayetçi oldu. Dilekçesinde sürekli olarak bayan olan okul müdürü tarafından ’mobbinge’ maruz kaldığını öne süren G.D., şikayet dilekçesinde, “Görevime başladığım ilk günden bugüne kadar okul içerisinde bir çok sorunla karşılaştım. Müdüre hanımın idareci olarak üzerimizde kurmaya çalıştığı baskı bunlardan sadece bir tanesi. Okulumuzu ziyarete gelen öğretmenlerle bizleri tanıştırırken ‘bunlar da sizin gibi öğretmen’ diyerek bizleri aşağılayan, bakanlığın verdiği izinle seminerleri başka okulda aldım diye azarlayan. Ortaya çıkan her sorunu bize mal eden bir idareci ile çalışmanın gerginliğini sürekli yaşıyorum. Kronikleşen baş ağrılarım geçmeyince doktorum ‘psikologa veya nöroloji uzmanını görmesi lazım’ dediğinde sorunu anladım ama çok geç oldu” ifadelerine yer vermişti.
Okul müdiresi T.K., iddiaları yalanlarken bu ve buna benzer olayların yaşanmadığını öne sürmüştü.
Öte yandan, T.K.’nın, geçmişte FETÖ’ye yakınlığı olduğu iddia edilen bir sendikada da üye kaydının olduğu, ancak daha sonra üyelikten istifa ettiği de öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.