Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmene Engelli Öğrencisine Dayak Soruşturması

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir okulda görevli olan özel eğitim öğretmeni hakkında, engelli öğrencisine şiddet uyguladığı iddiası ile soruşturma başlatıldı.İddiaya göre, Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Çanakçılar Ortaokulu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir okulda görevli olan özel eğitim öğretmeni hakkında, engelli öğrencisine şiddet uyguladığı iddiası ile soruşturma başlatıldı.
İddiaya göre, Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Çanakçılar Ortaokulu’nda okuyan ve yüzde 50 zihinsel engelli raporu bulunan H.G., sınıfına girmeye yanaşmayınca, öğretmeni E.H. tarafından kolundan çekilerek zorla sınıfa sokuldu. Öğretmen E.H. bu sırada kendisine tepki gösteren öğrencisini fiziksel olarak darp etti. Olay, öğrencinin akşam ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Ailesi tarafından önce Bartın Devlet Hastanesi’ne getirilen engelli öğrenciye hastaneden darp raporu verildi. Raporun ardından jandarma karakoluna giden aile, öğretmen hakkında şikayetçi oldu. Olayla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, olayın okul idarecileri tarafından kendilerine bildirildiğini ve gereken soruşturmayı başlattıklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.