Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmen Cinayeti Davasında Karar Çıktı

Beden Öğretmeni Tuncay Kayalı, 18 Mart 2014'te Güven Şensoy Tarafından Eşiyle İlişkisi Olduğu İddiasiyla Tabancayla Vurularak Öldürülmüştü.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmen Cinayeti Davasında Karar Çıktı
Sakarya’da eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği beden öğretmenini tabancayla vurarak öldüren ve eşini de yaralayan şahsın davasında karar çıktı. ’Haksız Tahrik İndirimi’ hükmünün uygulandığı sanık Güven Şensoy, 16 yıl 16 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Adapazarı’nda eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği Beden Öğretmeni Tuncay Kayalı’yı tabancayla vurarak öldüren, eşini ise bacağından yaralayan tutuklu sanık Güven Şensoy için Sakarya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 13’üncü duruşmasında karar çıktı.
Davanın karar duruşmasına Şensoy’un yakınları ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme heyetinin söz verdiği Şensoy, daha önceki savunmalarını tekrarladığını belirterek, "Ben pişmanım, tepkileri anlıyorum. Bir insan olarak böyle bir durum içerisinde olmak istemezdim. Kendi çocuklarımı da ortada bıraktım. Ölenin çocuklarına da kötülük yaptım. Ama benim durumumun da anlaşılmasını istiyorum. Sadece ölen ölmedi ben her gün ölüyorum" diye konuştu.
Sanık Güven Şensoy’a verilen kararlar değerlendirildiğinde ’haksız tahrik indirimi’ hükmünü uygulayan mahkeme heyeti, Beden Öğretmeni Tuncay Kayalı’yı ’kasten öldürme’ suçundan 13 yıl 9 ay, eşiyle ilgili ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ’kasten yaralama’ ve ’6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçlarından da 3 yıl 7 ay 10 gün hapis ve 10 bin 500 lira para cezasına çarptırılmasına karar verdi.
OLAY
18 Mart 2014’te Adapazarı ilçesi Korucuk Mahallesi’nde yaşayan Güven Şensoy, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği beden eğitimi öğretmeni Tuncay Kayalı’yı tabancayla öldürmüş, daha sonra eşini tabancayla bacağından yaralamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.