Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerini kurtaran iki Kur’an kursu öğretmeni boğuldu

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde denize girdikten sonra boğulma tehlikesi atlatan 3 öğrenciyi kurtaran Kur’an kursu öğretmeni 2 kişi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.Olay, Kandıra Karaağaç Uzunkum sahilinde meydana geldi. İddiaya göre,...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilerini kurtaran iki Kur’an kursu öğretmeni boğuldu
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde denize girdikten sonra boğulma tehlikesi atlatan 3 öğrenciyi kurtaran Kur’an kursu öğretmeni 2 kişi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Olay, Kandıra Karaağaç Uzunkum sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’da bulunan bir Kur’an kursunun 2 öğretmeni ve öğrencileri günü birlik tatil için Kandıra’ya gitti. Kandıra Uzunkum sahilinde öğretmenler Halil İbrahim Yaşar(23), Satılmış Kula(23) ve 3 öğrenci denize girdi. Denizde giren 3 öğrenci biranda boğulma tehlikesi geçirdi. Boğulma tehlikesi geçiren öğrencileri kurtaran öğretmenler akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan ve hafız oldukları öğretmenler çevredeki vatandaşların yardımıyla denizden çıkartıldı ve olay yerine hemen 112 Acil Servis Ekipleri çağrıldı.
Verilen ihbar üzerine hemen olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri akıntıya kapılan Halil İbrahim Yaşar ve Satılmış Kula’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden Kuran kursu öğretmenleri otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.