Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerine dayak atan öğretmen serbest bırakıldı

Ümraniye’de bir ilkokulda öğrencilerinin tahtaya yazı yazamamasına sinirlenerek öğrencilerine dayak atan öğretmen, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.Ümraniye’de bir ilkokulda meydana gelen olayda iddiaya göre, T.K. isimli...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümraniye’de bir ilkokulda öğrencilerinin tahtaya yazı yazamamasına sinirlenerek öğrencilerine dayak atan öğretmen, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
Ümraniye’de bir ilkokulda meydana gelen olayda iddiaya göre, T.K. isimli öğretmen öğrencilerinden tahtaya yazı yazmalarını istemiş, tahtaya çıkan öğrenciler yazmakta zorlanınca öğretmen T.K. sinirlenerek öğrencilerine vurmaya başlamıştı. Görüntülerin bir öğrenci tarafından cep telefonuyla çekilmesi ve medyaya yansımasının ardından T.K. isimli öğretmen hakkında adli işlem başlatılarak velilerin ve öğrencilerin ifadesine başvuruldu. Ardından T.K.’yı arayan polis hafta sonu öğretmenin bulunabileceği tüm adreslere baskın yapmasına rağmen kendisine ulaşamadı. Daha sonra öğretmen T.K. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’ne gelerek teslim oldu. Buradan adliyeye sevk edilen T.K., savcılık sorgusunu ardından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.